2019. február 18.
hétfő
Bernadett névnap
Celebek

Shawn Mendes volt a tavaly év végi Victoria Secret divatbemutató sztárvendége

Ahogy minden évben a Victoria Secret divatbemutatókon jó szokott lenni a hangulat, mivel modellek között egy - egy aktuálisan híres és tehetséges zenei előadó szaladgál vagy csak éppen énekel!
Nők a közéletben

NYEREMÉNYJÁTÉK: Nők a Közéletben, s a Talpra Magyarban is!

A Talpra Magyar musicel szervezői most adtak nekünk, tíz darab, páros belépőt és mi azt kisorsoljuk, hogy kedvezzünk olvasóinknak. Nem kell mást tenni csak...
Celebek

Modellek a videóban, önreklám és jó zene! + VIDEÓ!

Fiatal művészek és modellek, ha összejönnek, íme az eredmény! Mi nem csak Támogatjuk, de örülünk is neki, hogy egy ilyen fiatallal teli klipet nézhet, nem mellesleg csinos fiatallal!
Hírek

FILMAJÁNLÓ: három nem egyszerű film, de még is szórakoztató és nevettető!

Három olyan film a hétvégére, amik nem hétköznapiak, de mégis szórakoztatóak. Nem sláger filmek és nem kasszasikerek, még is Oscar-díjasok és rengeteg európai filmdíjat zsebeltek be. Akkor csak jók lehetnek, nézzétek meg őket!
Hírek

MOZI AJÁNLÓ: Ifjúság

Paolo Sorrentino, "A nagy szépség" rendezője ismét készített egy olyan filmet, amit 100 év múlva is emlegetni fognak! Egyszerűen zseniális a rendezés, a képek és persze nem utolsó sorban a színészi játék!
Hírek

FILMZENE KLIP PREMIER: Öngyilkos osztag filmzenéje sem lesz rossz!

Ahogyan azt a DC-től megszokhattuk, a filmek gyártásában is és az ahhoz kapcsolódó mindenéhez csak is igényes és profi munkákat készít, ad ki a kezéből. Így van ez a "Suicide Squad: Öngyilkos osztag" című filmjében is szereplő...